Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
So apparently Lua isn't as performance intensive as I thought
#1
Something that I thought would be really expensive: iterating through a system and then returning it to a Lua function, apparently 10k calls only takes under 1 ms on my server. This shows a lot of room for additional functionality, and users will be able to have lots of scripts running.

This isn't testing the performance of the Lua VM, just the transfer of data into the VM.

This gives me great hope for my game :3 Lots of concurrent NPCs and player scripts.
Reply
#2
how bout you fix the forum before working on your shit game
<t></t>
Reply
#3
chasE^acL Wrote:how bout you fix the forum before working on your shit game
What's still broken bro?
Reply
#4
my fucking face
Reply
#5
The Forum's fixed unless you go to https://ironnoob.net
I don't want to disappoint you
Reply
#6
Popcorn897 Wrote:The Forum's fixed unless you go to https://ironnoob.net

yeah I go to that
whats new link
<t></t>
Reply
#7
chasE^acL Wrote:
Popcorn897 Wrote:The Forum's fixed unless you go to https://ironnoob.net

yeah I go to that
whats new link
https://ironnoob.net/index.php
Reply
#8
mustyoshi Wrote:
chasE^acL Wrote:
Popcorn897 Wrote:The Forum's fixed unless you go to https://ironnoob.net

yeah I go to that
whats new link
https://ironnoob.net/index.php
no that's still broke.
Use Ironnoob.net/index.php . The https:// breaks it for some reason
I don't want to disappoint you
Reply
#9
Popcorn897 Wrote:
mustyoshi Wrote:
chasE^acL Wrote:
Popcorn897 Wrote:The Forum's fixed unless you go to https://ironnoob.net

yeah I go to that
whats new link
https://ironnoob.net/index.php
no that's still broke.
Use Ironnoob.net/index.php . The https:// breaks it for some reason
Screenshot?
Reply
#10
mustyoshi Wrote:
Popcorn897 Wrote:
mustyoshi Wrote:
chasE^acL Wrote:
Popcorn897 Wrote:The Forum's fixed unless you go to https://ironnoob.net

yeah I go to that
whats new link
https://ironnoob.net/index.php
no that's still broke.
Use Ironnoob.net/index.php . The https:// breaks it for some reason
Screenshot?
https://i.gyazo.com/4b4275e4c9d690b31e22...4fdfa7.png
I don't want to disappoint you
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)